• photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
asortiman
АСОРТИМАН

Во продажниот салон на трговското друштво ГирРиг асортиманот на мебел и опрема за домаќинство е од познатите домашни и странски производители.

evro
КРЕДИТИРАЊЕ

Трговското друштво ГирРиг за своите клиенти, доколку имаат потреба од тоа, има обезбедено можност за кредитирање преку АД Охридска Банка

kamion
ТРАНСПОРТ

За купениот мебел Друштвото има обезбедено сопствен превоз и монтажа низ целата република